Paasilinna
Email tai asnro: Salasana:
tai rekisteröidy
 
 
Uutuudet

Kaunokirjat

Tietokirjat
Historia ja muistelmat
Keittokirjat
Musiikki
Elämäntaito
Kädentaidot
Liikunta ja urheilu
Yhteiskunta
Huumori
Tähdet ja avaruus
Luonto ja eläimet
Runot

Lasten- ja nuortenkirjat

E-kirjat

Äänikirjat

Ale-kirjat

Värityskirjat

Tulossa




  Etusivu > Tietokirjat > Keittokirjat

Keittokirjat

Historia ja muistelmat Keittokirjat Musiikki Elämäntaito Kädentaidot Liikunta ja urheilu Yhteiskunta Huumori Tähdet ja avaruus Luonto ja eläimet Runot


Farang – modernia aasialaistaFARANG – MODERNIA AASIALAISTA
Tekijä: Tomi Björk; Matti Wikberg
Kustantaja: Paasilinna (2013)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   29,90
Farang - modern asianFARANG - MODERN ASIAN
Tekijä: Björck Tomi; Wikberg Matti
Kustantaja: Paasilinna (2013)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   25,00
Arkkitehtien piparkakkutalot : Uudistettu laitosARKKITEHTIEN PIPARKAKKUTALOT : UUDISTETTU LAITOS
Tekijä: Jari Jetsonen; Sirkkaliisa Jetsonen
Kustantaja: Paasilinna (2013)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   20,00
    

FARANG – MODERNIA AASIALAISTA

Kirjailija: Tomi Björk; Matti Wikberg
Kustantaja: Paasilinna
Kieli: Suomi
Sivumäärä: 200
Asu: Kovakantinen kirja
Julkaisuvuosi: 2013 (lisätietoa)
Tuoteryhmä:
Tietokirjat > Keittokirjat

Tämän tuotteen osoite
EUR
29,90
Farang – modernia aasialaista
Suurenna viemällä hiiri kuvan päälle
zoom


Saatavuusarvio: Tuote ei tilattavissa.
ISBN-13: 9789525856057, ISBN-10: 9525856054
Hinta: 29.90 € (Alv 10%, 27.18€ Alv 0%)

Helsingissä Taidehallin tiloissa sijaitseva Farang on modernia aasialaista ruokaa tarjoava suosittu laaturavintola, jota pyörittävät maailmalta oppinsa hakeneet huippukokit Tomi Björck ja Matti Wikberg.
Farang – modernia aasialaista kertoo tekijöidensä intohimoisesta suhteesta ruokaan. Teos antaa myös kattavan kuvan tämän hetken aasialaisesta ruoasta. Kirjassa luodaan myös silmäys kiireisen ravintolan kulissien taakse, keittiön ja salin hektiseen toimintaan päivän aikana.
Tuukka Kosken tasokkaat ja suuret valokuvat ovat jo itsessään makumatka ja graafikko Kimmo Kivilahden suunnittelema ulkoasu erottaa teoksen tavanomaisista ruokakirjoista.
Farang – modernia aasialaista sisältää 70 valmistusohjetta, nopeista aikaa hieman enemmän vaativiin. Kaikki reseptit ovat autenttisia Farangin ohjeita, mutta ruokien valmistaminen onnistuu myös kotikeittiössä. Reseptien raaka-aineet ja niiden oikeat käsittelytavat esitellään erikseen, samoin tarvittavat työkalut, laitteet ja työmenetelmät. Reseptien raaka-aineita löytyy hyvin varustetuista ruokakaupoista ympäri Suomen. Hieman eksoottisempien raaka-aineiden rinnalla esitellään aina vaihtoehtoiset tuotteet.
Matkailu Aasiassa on viime vuosina noussut suurten kuluttajaryhmien suosioon. Sen myötä kiinnostus terveelliseen aasialaiseen ruokaan on kasvanut räjähdysmäisesti ja tarjonta on monipuolistunut takavuosien ”neljä pientä ruokaa” -listoista. Farang on avaamisestaan lähtien ollut erittäin suosittu. Ravintolan asiakaskunta vaihtelee laidasta laitaan, nuorista kaupunkilaisista liike-edustukseen ja Taidehallissa käyviin kulttuurin kuluttajiin.


Asiasanat: ruoanvalmistus raaka-aineet ruokaohjeet keittokirjat ruokakulttuuri
Tuoteryhmä: Suomalaiset kirjat > Tekniikka. Teollisuus. Käsityö. Maa- ja metsätalous kotitalous. Liiketalous. Liikenne > Kotitalous. Laitostalous > Ruoanvalmistus. Ruokakulttuuri


EUR
29,90
MAKSUTAVAT
SISÄÄNKIRJAUTUMINEN
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen
OMA TILI
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
ASIAKASPALVELU
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot